Graphene Western lifestyle tell quiet of space

Chia Hung-Yu

Interior Space and Exhibition Design Graphene Western lifestyle tell quiet of space by Chia Hung-Yu A stove is planned on purpose to gather focuses and cohere the emotions of the family members rather than planning the television wall in the sitting-room because the Owner hopes the home has the power cohered. The bar is gorgeous as a result of a plenty of stainless steel adopted; and the cooking table extends to the bar area, thereby providing the Owner with the spacious cooking space. One sliding door is designed for the open kitchen; therefore the Owner may close the door to isolate the fume during cooking, and open the door during usual time.

#41887

Do you have an award-winning design?

We would love to feature your work on Awarded Design.