Feast in Green Residential House

Chu-Hsin Tsai

Interior Space and Exhibition Design Feast in Green Residential House by Chu-Hsin Tsai The minor privacy and open configuration are no doubt the best logic maximizing the space. The dark grey art stones, made as TV wall, strengthen the materials features and contrast by using white seams. The bedside wall in the bedroom is used the same materials. The wide living room and romantic dining room, decorated with large windows, which enable everyone to see the scenery everywhere inside the house. The large living room; study room; dining room; bedroom; bathroom, yearned from the owner, can be used overlapped flexibly in the whole configuration that makes a perfect residence.

#42701

Do you have an award-winning design?

We would love to feature your work on Awarded Design.