Eternal day, eternal night Residential

Zhong-Lin Lee

Interior Space and Exhibition Design Eternal day, eternal night Residential by Zhong-Lin Lee This former public housing apartment-turned-office space is situated next to a street lined with trees. Its basement lends a five-step elevation to the first floor, which adds to the majestic effect of the display window. On the outside, the display windows are made with clean-cut metal frames, and put together to form a fan-shaped screen. Its decisive angles and liveliness throws different reflections and shadows with the changing daylight, and when night falls and the lights come on, it is another sort of art altogether, attracting the attention of passersby.

#47685

Do you have an award-winning design?

We would love to feature your work on Awarded Design.